Meer leads, sales en loyaliteit

Strategisch online marketing bureau DLVR helpt haar opdrachtgevers met het behalen van hun online marketing doelstellingen via online leadgeneratie. Leadgeneratie via DLVR staat voor:services-analytics-alt-colors-optimized

  • Unieke leadgeneratie (B2B & B2C)
  • Optimale performance, tegen lagere kosten
  • Kwaliteit over kwantiteit

 

Gratis advies

We helpen je graag met het genereren van leads. Vul je gegevens in en ontdek wat leadgeneratie voor jou kan betekenen.


Onze leadgeneratie en lead nurturing aanpak zorgt voor meer leads, sales en loyaliteit. Ons bureau bestaat uit een team van online marketing en inbound marketing consultants die op maandelijkse basis uw marketing en sales doelstellingen realiseren en optimaliseren. Zo helpen wij onze opdrachtgevers continu met het behalen van hun online marketing en sales doelstellingen.

Uitgebreide kennis van zowel de inhoud als de uitvoering van online marketing activiteiten is hiervoor van groot belang. Onze online marketing consultants hebben die kennis. Door onze ervaring in online strategie, conversie-optimalsiatie en inbound marketing zijn wij in staat om een positieve “Return on Investment” (ROI) voor onze opdrachtgevers te realiseren.

Online leadgeneratie

DLVR kan opdrachtgevers ondersteunen met de volgende diensten:

Strategie ontwikkeling

Strategy map

Zoekmachine marketing

SEO & SEA

Analytics & optimalisatie

Google Analytics

Concepting &
 creatie

Brainstorm

Campagne management

Optimalisatie

Content
productie

Copy, video, visual

Insights strategy & results

Het behalen van resultaat begint met een goede business case. Vandaar dat we als strategisch internetbureau altijd starten met veel aandacht voor uw business case. We staan stil bij uw strategische doelstellingen en we zoeken door tot we de relevante doelgroep-insights boven tafel hebben. Samen met u stellen we vooraf de juiste, meetbare, KPI’s vast en we brengen de samenhang tussen positionering, missie, visie, doelstellingen en projecten in kaart met behulp van een strategy map.

Online marketing specialisten

Verder geloven wij heilig in de kracht van een kleine vaste kern en een groot netwerk. Zo kunnen we onze opdrachtgevers stabiliteit bieden, maar ook ‘the best team for the job’. Want niet elk project vraagt om dezelfde kennis. De vaste kern van strategisch internetbureau DLVR bestaat uit Michiel Backus en Mattijn Wijnhout, David Oudejans, Stefan van den Berg, Wibe van den Hoven en een flexibel, schaalbaar team van preferred freelancers. Ons netwerk bestaat louter uit ervaren en resultaatgedreven online specialisten.

Mattijn Wijnhout

Mattijn Wijnhout

Co-founder & Partner
Michiel Backus

Michiel Backus

Co-founder & Partner
David Oudejans, Senior Online marketing consultant @ DLVR

David Oudejans

Leadgeneratie strateeg
Stefan van den Berg

Stefan van den Berg

Marketing automation specialist
Wibe van den Hoven

Wibe van den Hoven

Online marketing specialist