Meer leads, sales en loyalty

Strategisch online marketing bureau DLVR helpt haar opdrachtgevers met het behalen van hun online marketing doelstellingen. Ofwel: met het behalen van meer leads, meer sales en meer loyaliteit. Uitgebreide kennis van zowel de inhoud als de uitvoering van online marketing activiteiten is hiervoor van groot belang. Onze online marketing consultants hebben die kennis. Door onze ervaring in online strategie, conversie-optimalsiatie en inbound marketing zijn wij in staat om een positieve “Return on Investment” (ROI) voor onze opdrachtgevers te realiseren.


Meer weten? Vraag hier de white paper aan over online leadgeneratie door middel van content marketing.

Insights Strategy & Results

Het behalen van resultaat begint met een goede business case. Vandaar dat we als strategisch internetbureau altijd starten met veel aandacht voor uw business case. We staan stil bij uw strategische doelstellingen en we zoeken door tot we de relevante doelgroep-insights boven tafel hebben. Samen met u stellen we vooraf de juiste, meetbare, KPI’s vast en we brengen de samenhang tussen positionering, missie, visie, doelstellingen en projecten in kaart met behulp van een strategy map.

online marketing specialisten

Verder geloven wij heilig in de kracht van een kleine vaste kern en een groot netwerk. Zo kunnen we onze opdrachtgevers stabiliteit bieden, maar ook ‘the best team for the job’. Want niet elk project vraagt om dezelfde kennis. De vaste kern van strategisch internetbureau DLVR bestaat uit Michiel Backus en Mattijn Wijnhout, David Oudejans, Stefan van den Berg, Wibe van den Hoven, Marvin Croon, Daan van Dooren, Alex Chiong en Robin Heemskerk en een flexibel, schaalbaar team van preferred freelancers. Ons netwerk bestaat louter uit ervaren en resultaatgedreven online specialisten.

Onze diensten

DLVR kan opdrachtgevers ondersteunen met de volgende diensten:
- Strategie ontwikkeling (strategy map)
- Social Media (webcare, monitoring, marketing)
- Analytics en optimalisatie
- Search engine optimalisatie (SEO)
- Adwords (SEA) en Facebook advertising
- Remarketing
- Content productie (copy, video etc)
- Campagne management
- Concepting

Solid results.