WhatsApp ons!                 +31 (0)20-7371279          

Vacature Online Marketeer

Vacature: Online marketeer

M/V – Amsterdam – Full time – Min. 3 jaar werkervaring

Stel, jij bent de nieuwe online marketeer van DLVR. Dan presteren jouw campagnes vandaag beter dan gisteren, want met jouw kennis en ervaring weet je precies aan welke knoppen je moet draaien. Je bedenkt, bouwt en optimaliseert campagnes. Je bent snel van begrip, weet wat de klant wil bereiken en stuurt bij op basis van de beschikbare data. Je kunt helder uitleggen wat je doet en waarom. Je boekt resultaat omdat je werkt volgens ons credo: ‘Facts or it didn’t happen.’ Stel dat je nu denkt: klinkt goed. Welkom.

Met z’n allen onder één dak

Met vijf specialist agencies vormen wij één team:  Greymen&Co. Samen hebben we een uitgebreid aanbod aan online dienstverlening. Van branding tot performance, van campagne tot website, wij hebben alles in huis om onze opdrachtgevers naar een hoger niveau te tillen. En dat doen we dus ook. Groot voordeel van deze samenwerking: met zoveel collega’s in een pand heb je altijd de beschikking over een enorme hoeveelheid specialistische kennis. Dat is niet alleen handig, maar ook leuk.

Aan welke knoppen draai jij?

 • Online advertising:
  • jij bent bekend met het opzetten, monitoren en optimaliseren van campagnes op de social media platformen. De Facebook Business Manager, het LinkedIn platform en Twitter ken jij van binnen en buiten. Ontwikkelingen en nieuwe platformen houd je actief  in de gaten en heeft altijd je aandacht.
  • jij bent bekend met de Google advertising mogelijkheden: jij weet hoe je een campagne in de zoekmachines, display of Youtube inricht, optimaliseert en er het maximale voor de klant uit kunt halen.
 • Web analytics
  Je analyseert data uit verschillende online marketingkanalen en gebruikt deze feiten voor optimalisatie van de campagne;
 • Conversion Rate Optimization (CRO)
  Jij hebt een bewezen track record op het gebied van CRO en kunt daarmee elke campagne (nog) beter laten presteren;
 • Adviseren
  Jij weet klanten altijd te helpen met hun online vraagstukken door een helder en gefundeerd advies te geven, waarmee ze het gewenste resultaat kunnen bereiken.

En wat is jouw basis?

 • Minimaal hbo-niveau; 
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in online marketing; 
 • Analytisch inzicht, data-driven; 
 • Bij voorkeur ervaring bij een online marketingbureau (of als hands-on online marketeer aan de kant van de klant);
 • Je spreekt en schrijft Nederlands.

Met wie draaien wij lekker?

Op de eerste plaats een collega. Iemand waarmee we lekker kunnen werken. En met wie we soms ook over andere dingen kunnen kletsen dan over werk. Je houdt van een goeie grap. Maar je bent natuurlijk ook een keizer in je vak. Of keizerin. Een echte specialist. Een data-tijger met scherpe blik op je prooi. Een vooruitdenker. Een inventieve oplosser. Je denkt voor je klant en doet voor je klant.

En waarom?

Omdat wij een fenomenaal en gezellig team hebben met een gezonde instelling; we werken hard, maar er moet ook gelachen worden. Dit doen we in een fijne, creatieve omgeving in het centrum van Amsterdam, vlakbij het Vondelpark. Bij ons krijg je alle ruimte voor eigen initiatief en we schenken veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Je salaris is marktconform en we bieden je nog een aardig pakketje extra’s. Voorbeeld? 1x per week gratis sporten bij Trainmore.

Hebben we je te pakken?

Top! Laat ons niet langer in spanning en stuur je cv met motivatie naar jiska@greymen.co. Wij nemen dan snel contact met je op. Of bel 020-7371279, dan geven we je nog meer informatie. 

Wij vullen deze vacature via onze eigen werving in. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst. 

Please note: due to the nature of our work, only online marketeers who (also) speak Dutch can apply for this job. 

SOLLICITEER DIRECT!

DLVR | Meer inzicht. Meer resultaat.